Våren kommer...

Det er jo ikke til å nekte for at når gradene ligger rundt, å i overkant av 0 grader store deler av dagen at tankene går mot vår.

For min del betyr det sommer dekk på bilen, det betyr motorsykkelen kommer frem, det betyr at det betyr sommer, kalde øl å nyte det livet man har å de muligheter man får. Dette gleder jeg meg til som en liten unge. Bare tanken på det at jeg kan ta på meg MC-utstyret, skreve over sykkelen, vri om nøkkelen og trykke på start-knappen gjør at det kribler i magen.

Det har i det siste vært stille i fra meg. Grunnen til det er at det har skjedd lite på bil og dekk fronten. Det har vært lite utfordrende kjøreforhold, det har vært ganske greie forhold når det gjelder kjøring. Men vi begynner nå og komme over til der hvor man går i fra blank is, til bar asfalt, til våt asfalt og videre til snø. Kanskje dekkene viser seg fra en ny side når det kommer til dette, eller kanskje de rett og slett viser at de er like fantastiske som de alltid har vært. Tiden vil vise hvordan det går. Men med det jeg mener er verdens beste vinterdekk, så ser jeg frem til den tiden. Den også....