Vårfornemmelser i lufta....

Heisann...

Plutselig var det +8,5 grader  ute, og vips så var det motorsykler å se på veiene rundt "Tigerstaden" og noen småfugler synger livlig så våren er i anmars. Hovedveiene er stort sett tørre, men varmt vær og solstråler gjør at det er smeltevann på mindre veier som fryser til is om natten. Dette kan by på problemer for morgentrøtte bilister og syklister som ikke helt takler dette. Har sett et par tilfeller som har fått litt materielle skader her og der. Enda verre er det med gående som ikke er godt nok skodd, mange havner på legevakten etter å ha sklidd på blåisen.

Heldigvis har jeg ikke vært så uheldig selv, men kun fått et par små sladder på bilen. Antar at dette skyldes litt for stor hastighet i forhold til svingen, og kanskje ville utfallet vært litt annerledes om bilen ikke hadde "nye" Hakka R dekk.

Det har vært lite nedbør i februar og derfor har det ikke vært de største utfordringene for vinterdekkene i lavlandet her jeg ferdes. Men heldigvis kom det mye snø ved årsskiftet på fjellet og jeg håper i hvertfall at vinteren varer til godt etter påske der oppe. Her i lavlandet er det greit at det våres......, for da kan motorsykkelen snart tas ut, og denne helgen er det også noe å glede seg til nemlig MC-messe på Lillestrøm.....

Kjør forsiktig, overraskelser kan møte deg rundt neste sving....

KIM