Varme, gode skjerf og mildvær.

Værrapport fra Alta: +2 grader, litt vind og veiene er igjen begynt å bli glatte.

Da var det godt å finne ut at dekkene har bevart sine fantastiske egenskaper på is. Vi har hatt ganske flotte snøveier her en stund nå og jeg kan ikke slutte å skryte av hvor gode 7erne er. Det har nok sitt å si at jeg har valgt dem i originaldimensjon, for de fungerer strålende.

Dekkenes egenskap på snø overrasket meg litt, de skjærer utrolig godt gjennom den. Kjørte i et skikkelig snøvær for en ukes tid siden, det var ca 15cm nysnø på veien og alle de andre bilene kjørte i 60 km/t i 80-sona. Jeg kunne lett holdt 100 hele veien men da det ikke er lov holdt jeg fartsgrensen. Bilen min, Octavia er en lett bil, man skulle med det tro at den "fløt" på snøen men i kombinasjon med 7erne skar den seg skikkelig ned til veien og sørget for et kjempegodt grep.

Det er godt å se så klare forskjeller mellom Hakka 5 og 7. 5erne jeg hadde før hadde nemlig en tendens til å flyte mer på snøen, da måtte man ned i fart. Nå trenger jeg ikke sette ned farten for bilen bevarer grepet  med mye snø på veien.

Fikk en ny pakke fra Nokian, denne gang inneholdt den 2 flotte skjerf. I brevet som fulgte stod det at man skulle gi skjerf nr 2 til en man hadde delt en helt spesiell biltur med så jeg ga det til min forlovede, vi har kjørt mange fine turer sammen. Flere skal det bli!

Tusen takk til Nokian for de flotte skjerfene. På gjenhør!