Venter fortsatt på snøen!

Mens vinterstormen herjer nordpå så er det fortsatt ikke ett snøfnugg å se her i Fredrikstad,men tåke derimot er det nok av.

Hadde problemer å komme meg innpå bloggen her,men det viste seg at det var nettleseren min opera som ikke er kompatibel med hakkapedia,så jeg bytta nettleser og da fungerte det.

Nå har jeg hatt Nokian dekkene på bilen i en uke.De blei bytta på vianor her i Fredrikstad.Han som skiftet dekkene mine komenterte at forskjellen kommer til å bli som natt og dag.Så det blir spennede å se.Har bare fått testet de nye Nokian dekkene på asfalt hittil.Første inntrykket er at de er retningsstabil og stillegående.Målte støyen i bilen først med sommerdekk som var 36 desibel.Deretter med Nokian vinterdekk som var 32 desibel.Det var altså mindre hjulstøy i vinterdekkene.Noe som var en positiv overraskelse.Så jeg er glad for at jeg gikk for piggfrie dekk.Ellers syntes jeg de virka litt myk,men det er vel helt naturlig når man har kjørt på 20 toms lavprofil dekk.Får håpe på litt snø og is snart så man virkelig får testet det de er lagd for.