Venter på vinter og noen tanker om snøen som falt ifjor.

Her er dagene blitt mørkere og veiene er fortsatt bare våte, nærmer seg julebordsesong og det ser jeg frem til:) Selv om det er lite nytt å rapportere fra dekkfronten, det er jo ikke særlig endring i føreforholdene ennå, så er det en positiv ting med dette været vi har i Vestfold om dagen, jeg slipper å måke snø! Ifjor synes jeg det kom snø nesten uavbrutt og jeg bestemte meg for at en snøfreser måtte jeg ha. Nå var det litt lettere sagt enn gjort, her i området var butikkene tømt for det som var av fresere, men de hadde noen få på lager andre steder i landet, "men det er bare de største og dyreste modellene dessverre". Dette svaret gikk igjen hos alle forhandlerne jeg snakket med. Da brettet jeg heller opp ermene og tar det manuellt tenkte jeg, snøfreser til 25000,-+, på en gårdsplass på 150kvm er litt overkant. Nå som snøen uteblir ser jeg de samme forhandlerne har snøfresere i alle varianter og egentlig burde jeg vel kjøpe nå, men jeg tar meg selv i å tenke: "det har jo ikke kommet snø ennå og nå er vi snart ved jul og da går det jo fort til våren, det kommer nok ikke så mye snø heller, så jeg venter med å kjøpe.". Men bare vent å se, når snøen først viser seg er jeg nok på plass for å kjøpe og som ifjor er jeg vel for sen og må evt. ta til takke med en kjempedyr modell og det blir jo ikke aktuellt:) Nei det ser ut til at jeg sparer pengene til freser nok en vinter:))