Vinter...

Ja da har all snøen som fantes her hos oss forsvunnet som dugg for solen. Nå er det ikke solen som har smeltet alt vel og merke, men heller alt det regnet som har kommet i det siste.

Fremdeles kan det nok bli litt "vinterføre" før våren endelig er her, men alikevel tror jeg at den mest aktive testingen er over. I alle fall her i trøndelag hvor jeg bor.

Etter at jeg nå har kjørt på Nokian Hakkapelliita piggfrie vinterdekk må jeg si at dekkene har imponert meg. For det meste har jeg kjørt på is og sørpe, og dekken har klart seg utmerket. Godt gammeldags vinterføre, med minusgrader og snøføre har jeg ikke kjørt så mye på, men kan ikke tenke meg at dekkene er noe dårligere på dette føret.

Nå er det bare å glede seg til våren og hagearbeid, men først blir det en liten tur til Findland, noe jeg gleder meg veldig til.

 

Kjør sikkert folkens.