Forfatter Jan Husdal
Bil: Skoda Fabia ( 2012 - 2020) - Peugeot 2008 (2020 - ?)
Dekk: Hakka R - Hakka R2 - Hakka R3 - Hakka Green - Hakka Green 2
Sted: Arendal

Vinter igjen...for aller siste gang?

Som jeg skrev i den forrige bloggposten min så har vinteren her på Sørlandet vært en heller begredelig affære, ihvertfall med tanke på testing av vinterdekk, og for noen dager siden var jeg faktisk inne på tanken om å starte sommerdekksesongen litt tidligere enn planlagt i år, for hvor mye vinter kan det egentlig bli nå? Ikke mye. Trodde jeg.

Likevel er det nok bra at jeg lot det være med tanken forpå yr.no ser jeg at det skal komme noen kalde dryss til helgen igjen. Jommen sa jeg smør...for vår og sommer er nok enda et stykke unna. Og bra er det.

​Været i Arendal​
​Været i Arendal​

Det spørs jo om den snøen får lov å ligge så veldig lenge, men det er uansett godt å vite at vinterdekktestsesongen ikke er helt over ennå.