Vinteren er her!

Da kan jeg meddele at vinteren også har kommet til Sunnmøre. Vi har hatt en kuldeperiode uten noen som helst snøfall, og selv om veien har vært bare har det blitt saltet, ikke at jeg kan si meg så fornøyd med akkurat det.  Har vært periodevis glatte steder på vei til jobb, spesiellt i forbindelse med kjøring inn og ut av tuneller. Dekkene har ikke sluppet en eneste gang, og på de partiene hvor jeg normalt sett har måtte brukt 4WD (Fjellovergang) har jeg kunne kjørt med vanlig 2WD :) så JA jeg er kjempefornøyd! Så nå gleder jeg meg bare til å komme meg på jobb på Torsdag må jo se hvordan dekkene er på veien nå som det er vinterføre. Alle piggene er på dekkene, har ikke mistet en eneste en. Selv om jeg hadde milimeterene på min side da et møtende vogntog ut av en tunell bestemte seg for å bruke sin egen og min kjørebane. Ble kraftig nedbremsning midt under innkjøringsperioden, men som sagt har ikke misten en eneste pigg :)