Vinteren lar vente på seg her på det blide Sørlandet...

Men jeg har da iallefall fått kjørt inn dekkene grundig på asfalt, så nå må gjerne det hvite, vakre dale ned her i metervis! Kjørte på Continental dekk før jeg fikk være med på testfører prosjektet, og må si at støynivået fra de piggdekkene til hakka er påfallende. Hakka dekkene er veldig stillegående og det synes jeg er meget positivt. Glemmer jo at det er pigg for den sedvanlige rumlingen fra dekkene mangler når jeg er ute på farta.

Har vært litt slapseføre og isete noen morgener på  tur til jobb, men bilen har hatt godt veigrep. Eller, det var en morgen da det hadde fryst skikkelig på i løpet av natten. På morgenkvisten kom tåken sigende. Dette medførte særdeles glatte veier og strøbilen prioriterer ikke alltid rv416 så tidlig på dagen. Ei heller denne morgenen. Så da jeg kom til en av de stedene det alltid er spennende å kjøre med tanke på kurver og helning på veibanen, så slapp grepet. Bilen gikk rett frem, før dekkene fikk grep, først fremme. Hekken seilte ut, men siden farten ikke var høy, så det var enkelt å kontre og få kontrollen igjen. Rakk ikke å få høy puls en gang, før det var over og jeg kunne fortsette ferden mot jobb. Men dog enda mer oppmerksom på føreforholdene!

Enn så lenge er jeg meget tilfreds med hakka 7. Så nå tripper jeg rundt og venter på at snøen skal komme dalende..