Vinteren som ikke kom........ ennå

Det er ikke mye å skrive om når det gjelder test av dekkene. Jeg kjører som sagt på piggfrie dekke, det ertredje sesongen ned dekkene, Slitasjen er merkbar, men trur at det skal holde til januar da. Dekkene fungerer mer som regndekk en vinterdekk og kaldt vær. Det siaes at denne vinteren skal være mild, den har i alle fall startet veldig mildt her i Østfold. Har jo vært en tre kanskje fire dager hvor tempraturen har vært under null, men noe prøvelse for dekkene slik sett har det ikke vært. Desto viktere er det vel for oss som bor slik til at vi kan teste piggrie dekk. Og det får vi da virkelig testet. Og hva skal en si, jo, utmerket, jeg slipper piggstøy i bilen, jeg slitter ikke på asfalten slik pigger gjør, dermed er jeg med på å redusere forurensningen i mijøet langs veien. Både når det gjelder luftforurensning men også støy. Det bor masse folk langs med veiene våre. Jeg er glad for at det ble Hakkapeliita R da det ble ny bil. Det anbefales sterkt til alle, og mine bekjent får da også høre det :).

Her for en kort tid siden var det en ulykke på E6, det er utrolig hvor fort det blir kaos, et felt stengt oh køen ble opp mot 4 km lang. Trur både politi og vegvesen kan være raskere til å omdireigere traffiken, det vill jo medført at utrykningsbilene kommer rasjere frem, det blir enklere å arbeide på ulykesplassen, vil jeg tru.

Jeg prøver med en liten filmsnutt her som viser litt av trafikken på motorveien i slike stunder. Her er farten i høyrefilen va. 20 km.t. E-6