Vinterføre... savner følelsen av Hakka7

Denne vinteren har jeg sålangt hatt lite kjøring da min egen bil står parkert grunnet uforutsette hendelser og står fortsatt med sommerdekk på. Har kjørt litt andre biler, men savner den følelsen jeg hadde når jeg hadde Hakka7 på min bil og kjørte den.Har kjørt bil med både piggfrie og piggdekk litt til og fra.

Min far som på slutten av sommersesongen investerte i Hakka SUV sommerdekk ble i det minste meget fornøyd med det valget. Han merket reduksjon i drivstofforbruk og generelt bedre kjørekomfort samt bedre håndtering av kjøretøy på våt/tørr asfalt sammenlignet med dekkene som bilen hadde vært originalt levert med. På denne står det nå ett sett med 4år gamle piggfrie dekk. Og de dekka er ikke gode så å kjøre med en SUV med slike dekk gjør at man kjører roligere og tilpasser fart mer etter forholdene. Planen er til våren å investere i 4 nye piggfrie dekk mest sannsynlig Nokian Hakka R SUV. Det kan jo bli artig å prøve den igjen da til vinteren vis muligheten byr seg etter å ha kjørt den med noen rimeligere piggfrie av merket Gislaved vis jeg ikke husker for galt.