Vinterføre og -8

Snødekke og -8 en fin desemberdag.
Har hatt litt problemer med denne bakken tidligere vintre. Senest denne uken var det enda en bil som nesten kom seg opp, for deretter bli stående nesten øverst i bakken og bare spinne. Fikk til slutt en til å dra seg opp, etter et par forsøk der det endte med at han måtte rygge ned igjen på glatta før han igjen satte seg fast like ved toppen enda en gang. Jeg har selv opplevd å stå på tvers på isglatt føre og det var ingen kos opplevelse. Bakken svinger i bunnen og der er det og dype grøfter på begge sider.

Hittil i vinter har jeg faktisk ikke hatt noe trøbbel med å komme meg opp her og på jobb! Siden jeg må kjøre opp her hver eneste dag for å komme ut på hovedveien, får jeg fort kjent på veidekket.

I morgen er det julaften... Den mest stressa dagen i året, i tillegg til 17.mai.

Jeg skal tidlig på'n både i stallen og stelle hesten min, og deretter jobbe noen timer, før det blir julekos med familien på kvelden. Det blir mye kjøring frem og tilbake fra morgen til kveld så satser på supert julevær.(ute nå blåser det godt og snøføyka står så og si vannrett.)
GOD JUL