Vintern kommer krypende

Det er tåke og yr i lufta, det løvet som er igjen på trærne har fått alle regnbuens farger. Rim på bilvinduer og veier. Det begynner å bli mørkt og trist. Et sikkert tegn på at høsten er her og at vinteren ikke lar vente på seg.

Da er det tid for dekkbytte igjen. Fra 1 november er det lov å legge om til piggdekk, noe som kan være lurt av erfaring fra tidligere år da snøen har kommet rundt de tidene. I og med at jeg jobber på Langhus og bor i Rælingen må jeg kjøre igjennom Oslo daglig og da må man betale piggdekkavgift for biler med piggdekk. Synes at Staten håver
inn nok på bilavgifter som det er, så da holder jeg meg foreløpig til piggfritt.

Må jo være ærlig å si at på de 10 åra jeg har kjørt bil, så har de dessverre ikke vært skodd med ny gummi. I fjor høst var jeg faktisk på høggern og fikk kjøpt meg
noen brukte piggfrie dekk av slaget Nordman. Det er til dags dato de beste vinterdekkene jeg har hatt. Det skal bli utrolig bra å få prøve splitter nye hjul. Slik at jeg kan sammenlikne med tidligere erfaringer.